“Jo Frost şi copiii ucigaşi din Marea Britanie”, un nou documentar care explorează subiectul şocant al tinerilor care comit crime, va fi difuzat de televiziunea Crime + Investigation în fiecare luni, de la 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua serie cuprinde patru episoade. Numai în Marea Britanie, 209 copii au fost condamnaţi pentru crimă în ultimii zece ani. Dintre acestea, 13 crime au fost înfăptuite în 2016.

Prezentat de expertul în parenting, Jo Frost, documentarul examinează cazuri care au şocat o naţiune întreagă, scoţând la iveală ceea ce i-a determinat pe aceşti copii să comită crimele.

Cu o experienţă de peste 26 de ani, Jo a lucrat cu copii şi părinţi deopotrivă, dobândindu-şi “licenţa” prin metodele inovatoare de educaţie dezvoltate de ea. Deşi aceasta nu crede că tinerii se nasc răi, prezentatoare vrea să descopere care este motivaţia din spatele crimelor şi dacă aceştia pot fi traşi la răspundere pentru faptele lor, chiar şi la vârste fragede. 

Crime + Investigation dezvăluie lumea complexă şi fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptăţii şi a unei mai bune înţelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor şi apropiaţilor acestora. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.