Documentarul în cinci părţi „Citizen Rose”, despre artista şi activista Rose McGowan, una dintre primele femei care l-au acuzat de viol pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein, va avea premiera duminică, la ora 23.00, la televiziunea E!.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Citizen Rose” începe cu o primă parte cu durata de două ore, urmată de patru episoade care vor fi difuzate în primăvara acestui an, informează E!.

Acesta este un proiect care reflectă lumea aflată în proces de schimbare. E! o va urmări pe McGowan, care îşi pregăteşte cartea autobiografică-manifest „BRAVE”, iar documentarul îi surprinde întreaga lume: arta, fanii din „#ROSEARMY”, activismul ei şi muzica pe care o compune pentru a se vindeca.

În acest documentar, actriţa analizează şi înţelege, aproape în timp real, schimbările sociale importante pe care le-a iniţiat şi luptă împotriva celor care au rănit numeroase femei, inclusiv pe ea.

„Sunteţi invitaţi oficial în lumea şi mintea mea. Sunt încântată de acest parteneriat cu E!, prin care îmi pot amplifica mesajul legat de curaj, artă, bucurie şi supravieţuire. În timp ce lucram la cartea mea, «BRAVE», mi-am dat seama că vreau să arăt lumii cum ne putem vindeca prin artă, chiar dacă suntem urmărite de lucruri malefice. Vreau să discut cu întreaga lume şi mai ales cu persoanele care privesc lucrurile diferit şi care văd frumuseţe peste tot în jur. Impresionanta platformă E! îmi permite să comunic la nivel global cât de important este să trăieşti o viaţă curajoasă”, a transmis McGowan.

„Curajul de care a dat dovadă Rose McGowan în discuţia legată de abuzul şi hărţuirea sexuală de la Hollywood a aprins o discuţie pe tema asta şi a inspirat şi alte femei să vorbească despre abuzatorii lor. Abia aşteptăm să aducem publicul în lumea acestei femei talentate şi dinamice, de la primele acuzaţii care apar şi până când devine una dintre principalele voci ale acestei schimbări culturale”, a adăugat Amy Introcaso-Davis, vicepreşedinte executiv al departamentului de Dezvoltare şi Producţie al televiziunii E!.

De-a lungul a doar 10 zile, artista şi activista Rose McGowan a fost arestată, s-a întâlnit cu fostul preşedinte Barack Obama şi a devenit una dintre femeile care au apărut pe coperta People of the Year a revistei Time.

„Citizen Rose” este o producţie marca Bunim/Murray Productions, producători executivi fiind Jonathan Murray, Gil Goldschein, Farnaz Farjam Chazan şi Andrea Metz. McGowan este şi ea producător executiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.