Documentarul „Ascensiunea şi declinul celui de-al Treilea Reich”, format din două părţi, care conţine filmări rare, făcute de oameni obişnuiţi, va fi difuzat în exclusivitate, pe 20 martie, respectiv pe 27 martie, de la ora 22.00, de televiziunea History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Construit din două părţi, „Ascensiunea” (difuzată pe 20 martie) şi „Declinul” (difuzată pe 27 martie), documentarul prezintă cele mai importante momente din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial şi evenimentele care l-au precedat, informează History.

„Ascensiunea şi declinul celui de-al Treilea Reich” spune povestea Germaniei lui Hitler din perspectiva oamenilor care au luat contact direct cu evenimentele acelei perioade. Cu ajutorul a numeroase filmări rare, făcute de oameni obişnuiţi, filme folosite pentru propaganda nazistă, dar şi alte materiale video relevante, documentarul prezintă Germania anilor ‘20, ‘30 şi cea de la începutul anilor ’40.

History, principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom şi UPC.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.