Mai multe documentare care explorează mistere cu care se confruntă omenirea vor fi difuzate de postul History, în serile de marţi şi miercuri, începând cu 15 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub numele „Toamna misterelor”, vor fi prezentate noi informaţii despre posibila existenţă a extratereştrilor pe Pământ, în episoade inedite din „Extratereştri Antici”, dar şi căutarea unei comori moderne, prin intermediul unui nou sezon din „Aurul Generalului Yamashita”. Vor fi difuzate episoade speciale din „Biroul Federal de Investigaţii Extraterestre”, „Inexplicabil”, „Blestemului Insulei Oak”, „Blestemul Fermei Skinwalker” şi „Avioane Militare Ultrasecrete”.

În noul sezon al documentarului „Aurul Generalului Yamashita”, vânătorul de comori John Casey reia căutarea comorilor de miliarde de dolari ascunse de generalul japonez Tomoyuki Yamashita, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. El revine în Filipine cu o nouă echipă şi cu tehnologii moderne de scanare care dezvăluie zăcăminte mari de metale pentru a descoperi una dintre cele mai râvnite comori moderne.

Totodată vor fi expuse unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale Coreei de Nord, alături de noi dezvăluiri despre tunelurile secrete ale lui Hitler, precum şi analize elaborate ale profeţiilor din „Cartea pierdută a Nostradamus”.

„Toamna Misterelor” cuprinde o serie de episoade tematice care vor aduce o lumină nouă asupra unora dintre cele mai mari enigme ale istoriei. De la epoca dinozaurilor, până la Egiptul antic, de la desenele rupestre, până la mărturii şi probe aparent inexplicabile până în prezent, fiecare episod din această serie oferă profunzime istorică întrebărilor, speculaţiilor, controverselor, relatărilor de primă mână şi teoriilor fundamentate create în jurul unora dintre cel mai fascinante mistere ale lumii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.