Doctorul Anthony Fauci, directorul Institului Naţional de Boli Infecţioase care consiliază Casa Albă în criza sanitară provocată de Covid-19, a lăudat modul în care Brad Pitt l-a portretizat la emisiunea „Saturday Night Live” de weekendul trecut, subliniind că este un mare admirator al actorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat emisiunii „Un Nuevo Dia” a Telemundo, Fauci a spus: „Cred că a fost minunat. Sunt un mare fan al lui Brad Pitt şi acesta este motivul pentru care atunci când sunt întrebat cine mi-ar plăcea să joace rolul meu spun Brad Pitt. Este unul dintre actorii mei preferaţi. Cred că a făcut o treabă excelentă”.

El a menţionat şi că Pitt a fost „elegant” pentru că a ieşit din personaj şi a mulţumit medicilor şi asistenţilor din lume, la finalul scheciului.

„Cred că a demonstrat că este cu adevărat un tip cu clasă când, la final, şi-a dat jos peruca şi mi-a mulţumit mie şi tuturor lucrătorilor din sistemul sanitar. Aşadar, nu este doar un mare actor, dar este şi o persoană elegantă”, a mai spus Fauci.

Brad Pitt, în rolul doctorului Anthony Fauci, Paul Rudd, Miley Cyrus şi Adam Sandler au participat, sâmbătă, la a doua ediţie online a emisiunii „Saturday Night Live” a NBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.