Bob Iger, CEO al companiei Disney a declarat într-o conferinţă că va "reimagina" clasicul film de Crăciun "Singur acasă/ Home Alone" pentru serviciul de streaming Disney+, dar şi "Night at the Museum", "Cheaper by the Dozen" şi "Diary of a Wimpy Kid", notează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În martie, Disney a achiziţionat mare parte din bunurile companiei 21st Century Fox ca urmare a unei înţelegeri de 71 de miliarde de dolari - inclusiv mai multe francize. 

"Singur Acasă/ Home Alone", care a fost lansat în 1990 şi cu Macaulay Culkin în rol principal, are o rată de audienţă de 80% pe site-ul Rotten Tomatoes şi 7.5 puncte de rating pe IMDb.

Disney nu a anunţat detalii privind cum şi când va fi refăcut filmul sau informaţii despre distribuţie. 

În luna noiembrie a anului trecut, Bob Iger a anunţat că serviciul de streaming dezvoltat de compania pe care o conduce se numeşte Disney+, platformă ce se doreşte a fi un competitor al Netflix.

Serviciul va fi sediu exclusiv pentru Marvel, "Star Wars", Disney Animation şi Pixar şi va costa 6,99 de dolari pe lună - adică jumătate din preţul standard al Netflix.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.