Serviciul de streaming Disney+, care prezintă filme şi seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star, anunţă în noiembrie thrillerul "Vinovaţi" ("Culprits"), producţia "Crimă la capătul Pământului" de la FX ("A Murder at the End of the World") şi documentarul în patru părţi al lui Keanu Reeves, "Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1" ("Brawn: The Impossible Formula 1 Story"). Abonaţii se pot bucura şi de noul film de comedie "Regina Concursurilor de Întrebări" ("Quiz Lady"), cu Sandra Oh, Awkwafina şi Jason Schwartzman, în timp ce serialul apreciat de critici "Băieţii din Rezervaţie" de la FX ("Reservation Dogs") revine luna aceasta pentru cel de-al treilea şi ultimul sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Crimă la capătul Pământului" (A Murder at the End of the Wolrd) - 14 noiembrie. Debutează cu două episoade, apoi un nou episod in fiecare marţi

„Crimă la capătul Pământului” e un serial poliţist cu un nou tip de investigator la cârmă - o detectivă amatoare şi un hacker tehnologic din generaţia Z pe nume Darby Hart. În acest nou miniserial, Darby şi alte opt persoane sunt invitate de un miliardar singuratic într-o vacanţă într-un loc uluitor şi izolat. Când unul dintre invitaţi e găsit mort, Darby trebuie să-şi folosească toate abilităţile ca să dovedească că a fost o crimă, în ciuda unei multitudini de interese opuse şi înainte ca altcineva să moară.

"Regina concursurilor de întrebări" ("Quiz Lady") - 3 noiembrie

O tânără strălucitoare, dar foarte încordată, obsedată de emisiuni de jocuri, trebuie să se reunească cu sora ei înstrăinată, o epavă, atunci când sunt obligate să facă rost de bani pentru a acoperi datoriile mamei lor la jocurile de noroc. Cele două pornesc într-o călătorie sălbatică prin ţară în speranţa disperată de a câştiga suficienţi bani în singurul mod la care se pot gândi - transformând-o pe eroina noastră reticentă într-o adevărată campioană a concursurilor.

"Vinovaţi" ("Culprits") - 8 noiembrie

Familistul Joe Petrus trăieşte visul american alături de logodnica sa şi de copiii vitregi. Fără ca ei să ştie, Joe a fost implicat într-o infracţiune misterioasă în urmă cu trei ani, iar acum trecutul îl urmăreşte. Când un ucigaş începe să vâneze echipa din spatele infracţiunii, Joe îşi dă seama că este doar o chestiune de timp până când şi familia lui va suferi. El se întoarce la Londra pentru a-şi găsi fosta echipă infracţională şi să afle cine îi urmăreşte.

"Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1" ("Brawn: The Impossible Formula 1 Story") - 15 noiembrie

Keanu Reeves ne prezintă una dintre cele mai incredibile poveşti din istoria Formulei 1. Aflăm perspectiva lui Ross Brawn şi a unor vedete din automobilism precum Jenson Button sau Rubens Barrichello, totul ni se dezvăluie în această serie din patru părţi. De la înfiinţarea echipei Brawn GP, vom urmări drumul ei remarcabil, presărat de manevre strategice şi dificultăţi financiare, de-a lungul unei epoci extrem de competitive din analele acestui sport.

"Bun venit la Wrexham" Sezonul 2 ("Welcome to Wrexham") - 1 noiembrie. Debutează cu trei episoade, apoi un nou episod în fiecare miercuri

Rob McElhenney and Ryan Reynolds navigate running the 3rd oldest professional football club in the world. Welcome to Wrexham tracks the dreams and worries of Wrexham, a working-class town in North Wales, as two Hollywood stars guide the future of the historic team. Dedicated supporters dream of returning to glory while bracing for the challenges that fame has brought to the community.

"Casa germană" ("German House") - 15 noiembrie

În 1963, Eva Bruhns este o tânără care lucrează ca traducătoare din poloneză în germană în Frankfurt. Ea locuieşte cu părinţii ei, care conduc restaurantul Deutsches Haus, şi este pe cale să se logodească cu un moştenitor bogat al unei companii de vânzări prin poştă, când primeşte o cerere de ultim moment pentru a fi interpretă la tribunal. Oraşul pregăteşte primul proces de la Auschwitz al unor foşti ofiţeri SS. Părinţii Evei şi viitorul ei logodnic dezaprobă cu tărie acest lucru. Eva nu a auzit niciodată de Auschwitz, dar ceva o determină să le ignore îndoielile şi să accepte slujba. Abia atunci când Eva începe să interpreteze, ea înţelege amploarea maşinii de ucis naţionalist-socialiste şi îşi dă seama treptat că are o legătură personală cu acest loc. Regia este semnată de Isa Pahl şi Randa Chahoud şi productie de Sabine de Mardt.

"Cine este Familia lui Moş Crăciun?" sezonul 2 ("The Santa Clauses") - 8 noiembrie. Debutează cu două episoade, apoi un episod nou pe săptămână

Îndrăgita serie revine! Scott Calvin, după 28 de ani, domneşte cu adevărat în rolul lui Moş Crăciun, conducătorul Polului Nord şi al Crăciunului. Cu familia sa, Carol, Sandra şi Cal, si cu spiriduşii alături de el, Scott Calvin se confruntă cu o lume în schimbare pentru a păstra viu spiritul Crăciunului pentru o nouă generaţie.

"Magie de Crăciun" ("Dashing Through the Snow") - 17 noiembrie

O poveste amuzantă şi înduioşătoare despre aventura unui asistent social şi a fiicei sale în Ajunul Crăciunului care îl ajută să regăsească magia şi bucuria sezonului cadourilor. Eddie Garrick este un om cu inimă bună care nu mai crede în magia Crăciunului din cauza unei traume din copilărie. La cererea soţiei sale Allison, Eddie, un asistent social, o ia pe fiica lor de nouă ani, Charlotte, la birou în Ajunul Crăciunului. Dar întâlnesc un personaj misterios, într-un costum rosu, pe nume Nick despre care Eddie crede că are nevoie de ajutor specializat, purtându-se anormal. Când mânia unui politician local este provoacată, Eddie şi Charlotte sunt purtaţi într-o aventură magică care îl poate face pe Eddie să creadă din nou în Crăciun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.