Cu ocazia Disney+ Day, în premieră pe platforma de streaming Disney+, vor fi difuzate filmul concertului electrizant al superstarurilor de la 21st century, „BTS Permission to Dance on Stage - LA" şi un fragment al serialului original Disney+ „Andor” de la Lucasfilm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„BTS: Permission to Dance on Stage - LA” prezintă spectacolul live al concertului BTS care a avut loc pe stadionul SoFi din Los Angeles la sfârşitul anului 2021 (27-28 noiembrie şi 1-2 decembrie). Filmul concertului se concentrează pe prestaţiile de pe scenă şi include interpretări ale hiturilor trupei nominalizate la Grammy, „Dynamite”, „Butter” şi „Permission to Dance”. BTS, acronim pentru Bangtan Sonyeondan sau „Beyond the Scene”, este o trupă de băieţi din Coreea de Sud care a cucerit inimile a milioane de fani din întreaga lume încă de la debutul lor din iunie 2013.

BTS îi are în componenţă pe RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V şi Jung Kook. Filmul este produs de HYBE, o producţie Den of Thieves, în colaborare cu Borderless Films.

Urmând să se lanseze pe 21 septembrie cu o premieră de trei episoade, serialul „Andor” explorează o nouă perspectivă din galaxia Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor pentru a descoperi cum poate să schimbe lucrurile. Serialul prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului şi modul în care oamenii şi planetele au fost implicate. Este o epocă plină de pericole, înşelăciuni şi intrigi, în care Cassian va porni pe drumul care este destinat să-l transforme într-un erou rebel.

Diego Luna revine în rolul lui Cassian Andor, alăturându-se distribuţiei formată din Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller şi Fiona Shaw. Producătorii executivi sunt Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna şi Michelle Rejwan. Tony Gilroy este, de asemenea, creator şi showrunner.

Disney+ Day aduce premiere globale mult aşteptate de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star. Printre noile titluri se numără: „Thor: Iubire şi Tunete”, „Pinocchio”, un nou episode din seria „She-Hulk, Avocata Apărării”, „Mike”, „Maşini la drum”, „Pământ necunoscut”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire şi Tunete” , „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Devenind Adult”, „Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”, „Sezonul Nunţilor”  şi un nou scurtmetraj Familia Simpson, „Bun-venit în Club!”.

Până pe 20 septembrie la ora 9.59 (dimineaţa), abonaţii noi şi cei care îşi reînoiesc abonamentele se pot bucura de o lună de Disney+ la preţul de 6,99 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.