Designerul vestimentar Cera Mihăilescu a câştigat, vineri seară, competiţia din cadrul emisiunii „Mâncare pe care” de la Acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci bucătari amatori s-au luptat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.00, Acasă, atât pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, dar şi pentru premiul de 5.000 de lei. 

Designerul vestimentar Cera Mihăilescu, cea care s-a străduit să găzduiască o cină cât mai originală, a fost desemnată gazda perfectă. Aceasta a oferit tricouri personalizate concurenţilor, pe care a tipărit meniul serii, a servit oaspeţilor săi sushi lângă un pahar de vişinată, gulii şi ardei umpluţi cu carne tocată, iar la sfârşit i-a delectat cu ciocolată de casă cu alune sărate. Mai mult decât atât, Cera a făcut o prezentare de modă live pentru invitaţii săi şi le-a dăruit câte o piesă vestimentară creată special pentru fiecare dintre ei. Ideile originale de care a dat dovadă, dar şi atmosfera pe care a reuşit să o creeze, i-au adus un total de 70 de puncte şi marele premiu.

„Noi doi am putea împărţi premiul, fiindcă mi se pare că e foarte bun! Împărţim banii şi mergem în lume”, a declarat creatoarea de modă într-un interviu despre Alex, concurentul de care s-a apropiat cel mai mult şi pe care-l admiră pentru tot ce a făcut în show, în timp ce acesta şi-a exprimat admiraţia pentru personalitatea ei: „Cera e Cera. Cera e modă”.

„E o mare bucurie să intru în povestea asta. Nici nu ştiu ce să zic. Mulţumesc mult, mult!”. În plus, Cera a rămas cu un sentiment plăcut în urma experienţei trăite: „Pe lângă faptul că a fost obositor, a fost tare rău de tot!”.

De săptămâna viitoare, noi concurenţi vor fi pregătiţi să fie gazda perfectă în emisiunea „Mâncare pe care”, de luni până vineri, începând cu ora 20.00, pe Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.