De Ziua Copilului, PRO Tv difuzează, de la ora 20.30, un episod din serialul "Las Fierbinţi" şi două din "Atletico Textila, anunţă postul de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la ora 20.30, fierbinţenii se întorc cu noi păţanii amuzante. Dacă Celentano ajunge la magazinul din sat hotărât să îşi cumpere un deodorant şi va pleca fermecat de mirosul unei mici muşcate, Bobiţă nu-l lasă deloc pe Dorel să respire liniştit. 

Însă Giani este cel care trece printr-o criză existenţială, atunci când descoperă că, deşi are marfă preţioasă de vânzare, nimeni nu vrea să cumpere încălzitoare de apă sau linguri de lemn.

“Combinaţiile mele, unele ies, altele nu! Dacă nu rişti, nu câştigi!”, spune chiar el, puţin dezamăgit, însă întotdeauna încrezător în propriile puteri. Deşi i se confesează lui Bobiţă că stă “în tensiune în fiecare zi, să am şi eu ce să mănânc”, nu vrea să apeleze la ajutorul primarului, care l-ar pune să fie paznic sau ajutor în primărie.

Echipa de fotbal este "mai pregătită ca niciodată” de performanţă, antrenorul pare că suferă de singurătate, iar jucătorii trec prin tranformări fizice care nu sunt deloc normale. 

Puşa s-a săturat să spele, să calce, să pregătească mâncare pentru Traian, aşa că îşi dă seama că ar fi momentul ca acesta să îşi găsească o nevastă, să se aşeze şi el la casa lui. Traian neagă vehement şi spune că “Eu sunt liber, nu depind de nimeni, nu s-a născut nevastă pentru mine!”.

În acelaşi timp, Adrian trece printr-o experienţă deloc plăcută, atunci când observă că pectoralii pe care spune el că i-a lucrat la sală au evoluat într-un mod ciudat şi că ar putea foarte bine să concureze cu fetele într-o competiţie cu decolteuri frumoase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.