TVR INFO difuzează în exclusivitate, miercuri, o ediţie specială şi finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie Budapesta 2022, începând cu ora 19.00. Sportivul român David Popovici, calificat ieri cu cel mai bun timp, 47.13 - nou record mondial de juniori, va concura în finală, la proba 100 m liber, în această seară, la ora 19.20.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transmisia în direct a finalei CM de Nataţie va fi precedată de o ediţie specială, de la ora 19.00, moderată de Roxana Zamfirescu, jurnalist senior TVR INFO, care va dezbate noutăţile şi evoluţia sportivilor noştri, alături de două mari sportive ale nataţiei româneşti: Anca Pătraşcoiu - prima înotătoare care a câştigat o medalie olimpică pentru România, bronz la 200 m spate la Los Angeles, în 1984, şi Carmen Bunaciu - multiplă medaliată la campionate europene şi mondiale de nataţie. Dorin Chioţea, coordonatoul Redacţiei Sport a TVR, se numără printre invitaţii ediţiei.

Televiziunea Română transmite mai multe probe din Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, care îi aduce din nou în prim plan pe românii David Popovici şi Robert Glinţă, dar şi întreceri la care participă cei mai buni înotători ai momentului.

TVR INFO, postul de ştiri al Televiziunii Române, şi-a reînceput emisia de miercuri. Sub sloganul „Ştiri de încredere”, TVR INFO prezintă subiecte relevante şi fapte esenţiale, informaţii în timp real, atent verificate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.