Fostul fotbalist David Beckham şi-a lansat compania media Studio 99, care va dezvolta documentare, show-uri de televiziune şi alte formate, dar va activa şi ca agenţie de creaţie, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Studio 99 are deja mai multe proiecte documentare în dezvoltare - inclusiv unele din care face parte şi Beckham - abordând teme ca sport, modă şi călătorii.

Compania a încheiat un acord de dezvoltare cu Uninterrupted, cofondată de LeBron James. Împreună produc deja un serial documentar despre echipa Miami CF, al cărei coproprietar este Beckham.

David Beckham s-a retras din fotbalul profesionist în 2013, după o carieră de 20 de ani. A pus bazele unei companii de management, „aşadar, să avem propriul studio a părut un pas firesc”, a transmis el într-un comunicat.

Beckham a fondat Studio 99 cu managerul David Gardner, directorul David Beckham Ventures, şi cu Nicola Howson, care este directoare a Studio 99.

Numele companiei este legat de anul 1999, când fostul fotbalist s-a căsătorit cu Victoria Adams, au devenit părinţi şi el a câştigat cu Manchester United Premier League, Cupa Angliei şi UEFA Champions League.

Agenţia de creaţie a Studio 99 va realiza şi executa campanii pentru toate tipurile media.

Noua companie va produce şi gestiona canalele social media ale lui David Beckham, care are 57 de milioane de urmăritori pe Instagram şi 52 de milioane de fani pe Facebook.

Studio 99 are sediul în Londra şi este posibil ca un al doilea să fie deschis la Los Angeles.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.