Mai mulţi dansatori de la Royal Ballet sunt protagoniştii unui videoclip realizat în scop caritabil, în care dansează pe cel mai nou single The Rolling Stones, „Living in a Ghost Town”, lansat la finalul lunii aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub numele „Ghost Light”, coregrafia este semnată de Melanie Hamrick, partenera de viaţă a muzicianului Mick Jagger, şi de Joanna DeFelice. Ele au regizat împreună cu balerina Meaghan Grace Hinkis, care şi interpretează.

Balerinii William Bracewell, Reece Clarke, David Donnelly, Teo Dubreuil, Nicol Edmonds, Tierney Heap, Meaghan Grace Hinkis, Fumi Kaneko, Yasmine Naghdi, Anna Rose O'Sullivan şi Leticia Stock dansează pe străzi pustii, în faţa unor emblematice instituţii, precum Covent Garden, Shakespeare’s Globe, Teatrul Apollo, dar şi a Teatrului Abbey din Dublin.

Proiectul are scopul de a atrage atenţia asupra unei noi reţele de organizaţii caritabile, Acting for Others, care oferă sprijin angajaţilor instituţiilor de spectacole. 

Anul trecut, Hamrick a prezentat la New York coregrafia „Porte Rouge”, inspirată de piese The Rolling Stones.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.