Povestea „România Sălbatică”, filmul filmului, un making of al unei aventuri unice trăite de realizatorii celui mai amplu proiect de documentar dedicat naturii din ţara noastră, este online şi poate fi văzut exclusiv pe unlimited.tiff.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 10 ani de filmări prin munţi, câmpii şi prin Delta Dunării au însemnat tot atâţia ani de peripeţii şi provocări neaşteptate pentru Dan Dinu şi Cosmin Dumitrache.

Timp de aproape două ore, cei doi realizatori sunt urmăriţi „din culise”, încercând să prindă în imagini tot ce are mai surprinzător natura din ţara noastră.

Pentru această producţie 28 de arii naturale protejate importante au fost fotografiate şi filmate; au fost efectuate 90 de deplasări şi peste 450 de zile petrecute în teren; peste 45.000 de kilometri au fost parcurşi cu maşina şi sute de kilometri pe jos, cu un total sute de fotografii şi ore de filmare. 

Un bilet costă 3 dolari + TVA şi îţi permite accesul pentru 3 zile, din momentul achiziţiei. Abonaţii au acces liber timp de 7 zile de la momentul lansării (27 ianuarie).

Povestea celui mai amplu, complex proiect de film documentar despre România este narată de actorul Adrian Titieni, iar coloana sonoră e semnată de compozitorul Alexei Ţurcan. Piesa centrală a filmului „România Sălbatică” este completată de vocea Mădălinei Pavăl, care a adus folclorul din Bucovina pe ritmuri moderne în mainstream.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.