În noul episod al seriei documentare „Construcţii imposibile cu Daniel Ashville”, National Geographic pătrunde în interiorul mega-stadionului din Los Angeles, Intuit Dome.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O nouă construcţie impresionantă se adaugă strălucitorului oraş Los Angeles devenind un obiectiv de neratat. Un  stadion futurist, numit Intuit Dome sau LA Clippers Arena este dovada ingeniozităţii umane şi a dezvoltării neobosite a perfecţiunii pentru spaţiile sportive şi de divertisment. Viitoarea casă a echipei de baschet Los Angeles Clippers, va fi prezentată marţi, de la ora 21.00 în serialul documentar National Geographic „Construcţii imposibile cu Daniel Ashville”. Acest episod conduce telespectatorii într-o călătorie prin istoria, designul şi minunile tehnologice ale acestui stadion monumental.

Cu designul său futurist, mega-stadionul din Los Angeles nu numai că oferă un loc de desfăşurare a evenimentelor de top, ci şi un element emblematic pentru orizontul oraşului. Pasionaţii de arhitectură se vor minuna de caracteristicile unice ale stadionului. De la liniile formei sale rotunde până la utilizarea materialelor de ultimă generaţie, este un exemplu al puterii inovaţiei arhitecturale.

Este o structură care necesită atenţie, atât pentru frumuseţea sa estetică, cât şi pentru angajamentul său faţă de practicile durabile. De asemenea, Intuit Dome va funcţiona 100% fără emisii de CO2 încă din prima zi şi va fi singura arenă sportivă din lume construită din beton cu 100% carbon încorporat . Iluminatul eficient din punct de vedere energetic, sistemele de economisire a apei şi sursele de energie regenerabilă contribuie la reducerea impactului său asupra mediului.

Unul dintre punctele de atracţie ale acestei minuni tehnologice este reprezentat de sistemele audio şi video avansate. Ecranele gigantice şi sunetul de calitate creează o atmosferă captivantă care rivalizează cu experienţa din primul rând. Internetul de mare viteză şi conectivitatea WiFi asigură faptul că fanii pot împărtăşi momentele lor şi pot rămâne conectaţi pe tot parcursul vizitei lor.

Pentru a vedea în detaliu călătoria incredibilă din spatele construcţiei acestei minuni arhitecturale, acest episod prezintă dedicarea, provocările şi rezultatele care au stat la baza creării mega-stadionului din LA. Daniel descoperă importanţa preciziei, coordonării şi tehnologiei printr-o experienţă unică la Intuit Dome. De asemenea, el testează şi noile tehnologii de Realitate Virtuală în construcţii.

Următoarele episoade vor prezenta Podul Msikaba (Africa), un mega-dirijabil (Pathfinder 1) şi Sfera MSG (Las Vegas).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.