Cristian Greţcu este invitat special în sitcomul "Secretele Preşedintelui", difuzat de Prima TV, vineri, de la ora 22.00. Acesta va interpreta rolul fostului preşedinte al României, Ion Iliescu, el fiind recunoscut pentru personificarea acestuia în diverse scheciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grig Chiroiu, cel care dă viaţă preşedintelui Pupăză, a fost onorat să joace alături de cel care a intrat în conştiinţa publicului prin faptul că l-a interpretat atât de bine pe cel care a fost preşedintele României în anii `90.

Preşedintele Pupăză se află în pragul unui potenţial conflict cu ruşii şi caută o punte de legătură cu Kremlinul pentru a vedea dacă meandrele concretului au ajuns şi la urechile lui Putin sau se mai poate folosi de "sinergia faptelor" pentru a aplana tensiunile diplomatice. Şi la ce ajutor mai potrivit ar putea apela preşedintele, dacă nu la cel al unui specialist în "sinergie şi meandre": Ion Iliescu. 

"Am fost foarte încântat de faptul că am avut plăcerea şi bucuria de a colabora cu un om deosebit şi un profesionist desăvârşit în persoana lui Cristian Greţcu. A răspuns imediat cu o mare deschidere propunerii mele de a interpreta, cu deosebit respect şi decenţă, personajul “Preşedintele Ion Iliescu”. Şi ca să rămânem în povestea serialului vă pot dezvălui un secret: încă de la început, am simţit o compatibilitate între noi, ca oameni, aceasta fiind transmisă şi personajelor noastre, respectiv cei doi preşedinţi, actualul şi fostul. Cu siguranţa îl vom mai avea ca invitat … mai ales că ne ajută cu firul roşu către Kremlin… vedeţi in cadrul episodului unde e ascuns", a spus Grig Chiroiu. 

"A fost plăcut, le admir munca, pentru că eu îi admir pe oamenii care muncesc iar cei din echipa lui Grig fac o treabă bună. Colaborarea cu ei a fost o surpriză plăcută, o echipă de profesionişti şi am lăsat loc de bună ziua şi de ulterioare colaborări. Având în vedere că profesioniştii nu uită să “alerge” niciodată nu a fost nevoie de mult timp să mă dezmorţesc şi să îmi intru în rol. Eu am interpretat mai multe personaje de-a lungul timpului şi este binecunoscut faptul că sunt preferatul domnului Iliescu, atunci când vine vorba de cei care au încercat să îl imite de-a lungul timpului", a declarat Cristian Greţcu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.