Documentarul „The Apollo” al HBO, Leah Remini şi programul ei „Scientology And The Aftermath” şi National Geographic se numără între primii câştigători ai trofeelor Creative Arts Emmy, care au fost acordate luni, în prima dintre cele cinci seri pe parcursul cărora vor fi anunţate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Creative Arts Emmys - concentrate pe categorii ca regie, casting, imagine, costume, montaj şi muzică -, care în mod normal reprezintă un eveniment live ce are loc la Microsoft Theatre pe parcursul a două nopţi înainte de gala Primetime Emmy, sunt anunţate acum între 14 şi 17 septembrie şi pe 19 septembrie. Ceremoniile sunt găzduite de actriţa Nicole Byer.

„Nu e ceva normal la 2020, este nebun. Dacă nu mă placeţi acum, nu mă veţi plăcea în următoarele patru seri, îmi pare rău!”, a spus Byer, citează Variety.

Primele patru seri vor fi difuzate online, pe emmys.com, iar evenimentul de sâmbătă seară va fi transmis de FXX.

Printre marii câştigători ai primei seri se numără „Queer Eye” (Netflix), care a câştigat al treilea Emmy consecutiv la categoria reality show, „The Apollo” (HBO) - povestea teatrului Apollo din Harlem (New York) -, desemnat cel mai bun documentar special, „Apollo 11” (CNN), recompensat cu trei premii, „RuPaul’s Drag Race” (VH1), premiat pentru casting.

Netflix a câştigat cinci Emmy într-o seară, în timp ce CNN şi National Geographic au primit câte trei.

Sir David Attenborough a câştigat al treilea Emmy consecutiv pentru cel mai bun narator - anul acesta, pentru „Seven Worlds, One Planet: Antarctica” (BBC America). Înainte, a mai fost premiat pentru „Blue Planet II” şi „Our Planet”.

„Leah Remini: Scientology and the Aftermath” (A&E) a câştigat al doilea Emmy, după cel primit în 2017, pentru serial informaţional sau special. Show-ul a fost anulat între timp, astfel că actriţa a punctat că este o victorie dulce-amară.

Bob Bain Prods. se află în spatele celor cinci ceremonii Creative Arts Emmy. Television Academy a decis să împartă cele 100 de trofee pe parcursul a cinci seri pentru ca fiecare transmisiune online să fie mai uşor de urmărit. 

Cel mai important eveniment de săptămâna aceasta va fi gala Primetime Emmy. Miniseria „Mrs. America” şi serialul „Killing Eve”, actorii Jennifer Aniston, Mark Ruffalo şi Michael Douglas se numără între nominalizaţii celei de-a 72-a ediţii, care va fi prezentată duminică noapte de Jimmy Kimmel.

Kimmel se va afla la Staples Center, iar operatori vor fi detaşaţi pentru aproape fiecare nominalizat, pentru ca cel care câştigă să fie arătat live. 

Netflix domină selecţia de anul acesta, cu 160 de nominalizări, iar HBO a primit în total 107 selecţii.

Miniseria „Watchmen” a HBO a primit cele mai multe nominalizări pentru un program, 26, în timp ce „The Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon Prime Video) s-a impus la categoria comedie, cu 20 de selecţii, iar „Succession” (HBO) şi „Ozark” (Netflix), la categoria dramă, cu câte 18 nominalizări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.