Actorul şi prezentatorul de televiziune Gabriel Coveşeanu este invitatul lui Mircea Dinescu, duminică, de la ora 14.00, în emisiunea "Poezie şi delicateţuri" de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mircea Dinescu a povestit cu actorul şi prezentatorul de televiziune Gabriel Coveşeanu despre actorie, marii artişti ai României, dar au şi gătit raci de apă dulce, lapţi de crap şi macrou prăjit.

Cove a declarat: “A fost pentru mine o mare plăcere, mai ales că sunt un  mare amator de poezie. Şi un şi mai mare amator de delicateţuri. Este o experienţă plăcută întotdeauna să fii alături de Mircea Dinescu şi m-am simţit la filmări ca între prieteni. Veţi vedea o ediţie cu multe poveşti şi mult umor. Pentru că râsul ne ajută să trecem mai uşor prin vremurile pe care le trăim". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.