Costi Mocanu va fi invitat permanent în jurnalele de ştiri, dar şi în talk show-urile Profit News, de luni până joi, unde va comenta, alături de invitaţi, principalele subiecte ale zilei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasionat de domeniu, Costi Mocanu le va propune telespectatorilor Profit News o viziune nouă asupra lumii afacerilor.

Telespectatorii vor afla lucruri inedite despre companii si burse, povesti despre investiţii inteligente şi lectii din viată din experienta marilor afaceristi.

„Mă bucur să fac parte dintr-o echipă de profesionişti în televiziunea de business. Suntem cu toţii pe profit atunci când avem acces la informaţie, mai ales când aceasta vine de la persoane avizate. Vom dezbate subiectele zilei, voi avea o rubrică de ştiri pe care le voi alege personal.  Toate acestea sunt în pregătirea unei emisiuni de prime time pe care o vom lansa anul acesta având ca subiect banii şi investiţiile”, spune Costi Mocanu.

Din postura de invitat, el va fi alături în platou de Raluca Al-Haddad, la ştirile dimineţii, şi de Constantin Rudniţchi, în talk show-ul de la ora 14.15.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.