Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, împreună cu actorul Marius Manole au susţinut în această dimineaţă un recital în premieră absolută la răsăritul soarelui, pe malul mării, la Constanţa. În cadrul recitalului au fost prezentate compoziţii corale româneşti semnate de Corneliu Cezar, Mihai Moldovan şi Sabin Păutza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproape 600 de persoane au participat luni la evenimentul inedit organizat de Corul Naţional de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” pe faleza Cazinoului din Constanţa.

La ora 06:07, publicul a întâmpinat răsăritul pe acordurile muzicii interpretate de Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu.

Recitalul Corului Madrigal a inclus un moment recitativ al actorului Marius Manole. La orgă a interpretat Abel Corban.

Imaginea a fost întregită de prezenţa pe mare a unui vas al Gărzii de Coastă, care a salutat Corul Madrigal şi publicul pe parcursul întregului recital. De asemenea, Garda de Coastă, reprezentată de Comisarul Şef Alexandru Oae, a oferit Corului Madrigal sifleea marinărească, în semn de respect faţă de organizarea Turneului Ave Maria, prilejuit de  Ziua Marinei. 

Evenimentele continuă luni pe Faleza Cazinoului constănţean cu o seară de folk, în cadrul Cantus Mundi Fest, unde copiii din corurile Cantus Mundi vor cânta împreună cu Ducu Bertzi, Mircea Baniciu şi Emeric Imre, precum şi pe 15 şi 16 august, cu Spectacolul Extraordinar „Ave Maria”, realizat în co-producţie cu Primăria Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.