Salonul Livre Paris, anulat anul acesta şi programat iniţial să aibă loc în martie 2021, a fost amânat pentru 28 -31 mai 2021, au anunţat organizatorii, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conştienţi de evoluţia epidemiei de Covid-19, Sindicatul Naţional al editurilor şi Reed Expositions France au decis să amâne următoarea ediţie a salonului, care va avea loc la Paris, Porte de Versailles, din 28 până în 31 mai", se arată într-un comunicat.

Ediţia 2020 a fost deja anulată, o decizie luată la 1 martie, cu cel puţin trei săptămâni înainte de deschidere, atunci când epidemia progresa foarte rapid în Franţa. 

Salonul ar fi trebuit să pună în valoare India. Au fost anunţate 14 nume de scriitori care trebuiau să participe la dezbateri şi conferinţe. 

Pentru a 39-a ediţie a salonului, în 2019, "3.000 de autori şi 100 de expozanţi veniţi din 50 de ţări" s-au reunit la Paris Expo Porte de Versailles. Evenimentul a avut loc în pline manifestări ale "vestelor galbene". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.