Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este producător muzical al emisiunii ”Românii au talent”, având rolul de a identifica talentul muzical al concurenţilor care s-au înscris la preselecţiile pentru sezonul al optulea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El gestionează partea care ţine de muzică din cadrul show-ului şi contribuie cu păreri avizate la selectarea participanţilor, transmite Pro TV.

”Este una dintre cele mai mari realizări ale mele să fiu în echipa «Românii au talent», pentru că este un concept în care cred, este un program pe care l-am urmărit cu sufletul la gură în toate cele şapte sezoane de până acum”, a spus Cornel Ilie.

În caravana pentru sezonul opt al emisiunii «Românii au talent» a plecat, împreună cu echipa de producţie, şi Bogdan Bolohan, coregraful show-ului. 

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii de divertisment ”Românii au talent”, difuzat de Pro TV în perioada 17 februarie – 2 iunie, în fiecare vineri seară, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public şi a fost urmărit, în medie, de peste 2,6 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Câştigătoarea celui de-al şaptelea sezon şi a premiului de 120.000 de euro a fost Lorelai Moşneguţu, o adolescentă fără mâini, abandonată de părinţi şi adoptată la vârsta de două luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.