Producătorul şi regizorul de film Tudor Giurgiu este invitatul Muzeului Naţional Cotroceni marţi, 11 decembrie, de la ora 18.00, în Salonul Cerchez, în cadrul ultimei întâlniri cu public de anul acesta, din seria "Conversaţii la muzeu".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dialogul cu Tudor Giurgiu va fi moderat de jurnalistul Matei Martin. Cei doi vor aborda teme actuale, oferind publicului ocazia de a adresa întrebări celui care a înfiinţat la Cluj TIFF - Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

Programul "Conversaţii la muzeu" are în centru personalităţi ale culturii române şi a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuţii deschise şi pline de substanţă, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte şi idei despre evoluţia societăţii româneşti în acest veac.

Confirmarea participării se va face până vineri, ora 10.00. la adresa evenimente@muzeulcotroceni.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.