Conducerea publicaţiei Dilema veche a anunţat marţi seară, într-un mesaj publicat pe Facebook, că „dificultăţile logistice şi financiare persistă”, astfel că revista revine exclusiv online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Redactorul-şef Sever Voinescu a transmis pe 21 aprilie că revista va reveni, după 3 săptămâni de apariţie online, la versiunea tipărită.

După nici o săptămână, a venit un nou mesaj: „Dragi cititori, dificultăţile logistice şi financiare resimţite de publicaţia noastră ca urmare a stării de urgenţă decretată pe teritoriul României persistă, din păcate. Săptămâna trecută le-am crezut depăşite, aşa că am tipărit şi difuzat numărul la zi al Dilemei vechi. Mulţumim tuturor celor care l-au procurat. Mulţumim, mai ales, cititorilor care ne-au trimis mesaje emoţionante prin care şi-au exprimat bucuria de a găsi din nou Dilema veche la chioşcuri”.

Voinescu a continuat: „Din păcate, dificultăţile pe care le socoteam depăşite au reapărut. Ne vedem nevoiţi să revenim la decizia de a suspenda apariţiile în formă tipărită şi de a continua exclusiv online. Sperăm să ne întoarcem cât mai curând la normalitate şi să ne regăsim sănătoşi, citind revista Dilema veche pagină cu pagină”.

Până atunci, revista poate fi accesată pe dilemaveche.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.