Concursul pentru funcţia de director al Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti va fi reluat, a anunţat, joi, Ministerul Culturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Având în vedere că în perioada de desfăşurare a etapei I - analiza proiectelor de management, un membru din comisia de concurs de proiecte de management organizat pentru Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti a renunţat la mandatul încredinţat de Ministerul Culturii, în conformitate cu dispoziţiile art. 6 alin. (3) din Regulamentul de concurs, aprobat prin O.M.C. nr. 3044/22.06.2022, Ministerul Culturii va relua procedura de concurs cu respectarea prevederilor legale în vigoare”, motivează MC. 

Au fost înscrise cinci dosare pentru concurs. 

Conform calendarului iniţial, în perioada 22.07-03.08.2022 au fost depuse şi analizate proiectele iar vineri ar fi trebuit să aibă loc susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului. 

Concursul pentru funcţia de manager al TNB a fost organizat după decesele lui Ion Caramitru şi Ioan Onisei, în prezent director interimar fiind Mircea Rusu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.