Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent, ediţia a IX-a, organizează concurs de proiecte teatrale neconvenţionale până pe 15 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul caştigător va fi finanţat cu suma de 9.000 de lei, iar spectacolul va avea premiera în cadrul celei de-a noua ediţii a Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent, care va avea loc în Bucureşti în perioada 11 - 20 octombrie.

De asemenea, Teatrul Apropo va pune la dispoziţie spaţiul pentru repetiţii şi reprezentaţii, producţia câştigătoare intrând în repertoriul curent al teatrului.

Propunerea de proiect trebuie să fie o reinterpretare originală/ inovativă a unui text clasic sau modern (nu contemporan).

Pot participa absolvenţi de studii superioare de specialitate, din toate domeniile artelor spectacolului, fără limită de vârstă. În cazuri excepţionale participarea ne-profesioniştilor poate fi acceptată.

Toate materialele solicitate trebuie trimise pe adresa de mail: comunicare@teatrulapropo.ro până la data de 15 martie, ora 24.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.