Managementul artistului David Garrett a decis amânarea tuturor concertelor din cadrul turneului european „Alive” programate pentru lunile aprilie şi mai 2022, din cauza situaţiilor internaţionale asociate şi a restricţiilor epidemiologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi pentru părţile implicate în planificarea turneului mondial nu a fost o decizie uşoară, organizatorii din România s-au conformat şi au reprogramat concertele ce ar fi trebuit să se desfăşoare pe 17 mai la Sala Palatului din Bucureşti şi pe 20 mai la BT Arena Cluj-Napoca.

Astfel, întâlnirea publicului din România cu celebrul violonist David Garrett, în concertul „Alive”, va avea loc în data de 1 septembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, iar pe 3 septembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Biletele deja achiziţionate pentru cele două concerte îşi păstrează valabilitatea pentru reprezentaţiile din luna septembrie.

Conform legislaţiei în vigoare, cumpărătorii de bilete pot opta pentru preschimbarea biletelor în vouchere, în termen de 30 de zile calendaristice. Astfel, în perioada 2 martie - 31 martie 2022 posesorii de bilete îşi pot exprima opţiunea prin trimiterea unui email către contact@eventim.ro cu subiectul „Solicitare voucher David Garrett”.

În acelaşi timp, iubitorii de muzică live care nu doresc să piardă şansa de a se bucura de noul concert susţinut de David Garrett pot cumpăra biletele disponibile în reţeaua Eventim.ro şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

„Aştept cu nerăbdare să revin în sfârşit pe scenă, alături de band-ul meu şi, să cântăm din nou pentru toţi cei care iubesc muzica noastră. În aceste vremuri dificile, momentele pozitive şi clipele de fericire sunt extrem de importante pentru noi toţi. Vă mulţumim foarte mult pentru răbdare, înţelegere şi, bineînţeles, pentru loialitate. Până în luna septembrie când ne vom întâlni la Cluj-Napoca şi Bucureşti, vă doresc să aveţi grijă de voi şi să rămâneţi sănătoşi”, a transmis David Garrett. 

Noul turneu „Alive” marchează un nou început pentru David Garrett. În stilul crossover inedit, artistul celebrează viaţa adoptând un repertoriu complex şi variat, o fuziune între muzica clasică şi cele mai cunoscute melodii pop, garantând astfel audienţei o experienţă muzicală de neuitat.

Programul concertului „Alive” 2022 cuprinde melodii ce ating sufletele oamenilor, piese legendare ca „What a Wonderful World”, „Imagine” sau „Beauty and the Beast”, imnuri rock precum „Enter Sandman” sau „Paint it Black”, şi ajungând până la hituri dansabile, pline de energie, ca „Happy” al lui Pharrell Williams, „Hit the Road Jack”, „Thriller”, „Bella Ciao” şi omonimul „Stayin’ Alive” menite să ridice publicul în picioare. De asemenea, capodoperele muzicale veritabile precum „Confutatis” de Wolfgang Amadeus Mozart, „Dansul Cavalerilor” de Sergei Prokofiev sau „Simfonia nr. 7” de Ludwig van Beethoven vor fi doar câteva dintre momentele artistice care vor completa atmosfera magică a serii.

„'Alive' îmbină o mulţime de emoţii şi stări de spirit, dar în primul rând aprinde dorinţa de a trăi - de a reveni în cele din urmă la viaţa noastră de altădată”, spune David Garrett. „Am creat un repertoriu plin de speranţă, dar care reflectă şi durerea pe care am simţit-o cu toţii în ultimele luni. Sunt cântece care inspiră la pofta de viaţă - pline de energie şi emoţie, melodii magice”, spune David Garrett.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.