Cea de-a zecea ediţie a Mogoşoaia ClasicFest va avea loc, într-un nou format, în perioada 12 - 13 iunie, făcând parte în prima zi din proiectul Noaptea muzeelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de două zile, la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia vor avea loc 15 manifestări.

Recitaluri de muzică clasică şi jazz, spectacole sincretice în care artei sunetelor i se vor alătura artele plastice, lansări de carte şi discografice, gala laureaţilor Concursului Internaţional „Martha Bibescu” - ediţia a II-a, ateliere pentru copii şi adolescenţi, precum şi conferinţa „Bursa antreprenoriatului social şi cultural” fac parte din program.

La manifestările din Palatul Mogoşoaia, accesul la concerte se face în limita a 50% din capacitatea sălilor, în baza obţinerii invitaţiilor solicitate pe adresa de e-mail: asociatiaprovalores@gmail.com.

Şi locurile pentru atelierele pentru copii şi adolescenţi sunt limitate. Pentru siguranţa participanţilor, la fiecare dintre acestea vor fi acceptaţi maxim 10 participanţi. Înscrierile sepot face la aceeaşi adresă de e-mail.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.