Miniseria în şase părţi "Complotul împotriva Americii", bazată pe apreciatul roman al lui Philip Roth cu acelaşi nume, va putea fi urmărită pe HBO GO. Primul episod este disponibil deja.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Membrii unei familii din New Jersey urmăresc ascensiunea politică a eroului aviator şi xenofob populist Charles Lindbergh, care devine preşedinte şi îndreaptă naţiunea către fascism. 

Primul episod începe povestea în ajunul ciclului electoral din 1940, când preşedintele în exerciţiu Franklin Roosevelt, un politician atât de profesionist pe cât poate produce democraţia, se trezeşte dintr-odată sfidat de un politician din afară. Lindbergh şi-a câştigat faima datorită legendarului său zbor solo deasupra Atlanticului în urmă cu 13 ani şi se numără, pentru mulţi americani, printre cei mai mari eroi ai ţării.

Un nou episod va fi disponibil în fiecare marţi pe HBO GO şi de la ora 20.00 la HBO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.