Comedia satirică „Poveste din L.A./ L.A. Story”, regizată de Mick Jackson, avându-l protagonist pe Steve Martin, care interpretează şi rolul principal, va fi difuzată de Warner TV la finalul lunii iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harris K. Telemacher este meteorolog în Los Angeles, un bărbat care trăieşte trei poveşti: una de dragoste, o poveste magică şi o alta care are legătură cu arta. Este prins într-o relaţie fără viitor cu o femeie care îşi doreşte un statut social şi consideră că locul lui de muncă îi cere să nu aibă demnitate şi nici un intelect dezvoltat, deşi are un doctorat în artă. Caută să găsească un scop în viaţă şi ceva magie. Îşi petrece timpul străbătând pe patine cu rotile galeriile de artă, oferind analize excentrice cunoştinţelor, încercând să scape de viaţa sa monotonă. Cu ajutorul unui panou de afişaj care îi transmite mesaje motivaţionale, el încearcă să cucerească o reporteriţă engleză care face eforturi să pună cap la cap lumea ciudată din Los Angelesul începutului anilor ‘90.

„Poveste din L.A.” a fost lansat în 1991 şi s-a bucurat de succes de critică şi de public, şi pentru că beneficiază de o distribuţie de zile mari.

Steve Martin este secondat, între alţii, de Victoria Tennant, Richard E. Grant, Sarah Jessica Parker, Patrick Stewart, Chevy Chase, Paul Abdul, John Lithgow şi Iman.

Filmul va fi difuzat de Warner TV luni, 27 iunie, de la ora 18:45.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.