Grupul media Comcast a promis să aloce 100 de milioane de dolari pentru lupta împotriva nedreptăţii şi inegalităţii faţă de „orice rasă, etnie, identitate de gen, orientare sexuală”, a anunţat luni preşedintele şi CEO-ul Brian Roberts, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angajamentul financiar, dezvăluit într-un memoriu transmis de Roberts angajaţilor companiei, este împărţit în două: 75 de milioane de dolari bani lichizi şi 25 de milioane de dolari, promovare pe trei ani.

Acesta vine după ce compania a anunţat că va sprijini, prin Comcast NBCUniversal Foundation şi programe cu impact social, mii de organizaţii care ajută comunităţile slab reprezentate.

„Duminica trecută, v-am scris pentru a-mi exprima indignarea faţă de deja prea familiarele şi desele acte de violenţă comise împotriva comunităţii de culoare şi pentru a conştientiza rasismul structural care alimentează aceste nedreptăţi”, a mai notat Roberts.

Şeful Comcast a mai spus că a discutat cu mai mulţi angajaţi care şi-au exprimat „curajos” experienţele şi temerile, apoi compania a pregătit acest plan de 100 de milioane de dolari.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.