CNN a dezvăluit primele detalii legat de serviciul de streaming CNN Plus pe care îl va lansa în primul trimestru al anului 2022, cu 8 - 12 ore de conţinut live original difuzat live zilnic, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele CNN Worldwide, Jeff Zucker, a oferit luni informaţii angajaţilor la o întâlnire internă.

Un reprezentant al reţelei a confirmat acest lucru într-un comunicat în care a caracterizat CNN Plus ca entitate „ce completează platformele CNN lineară şi digitală pentru a deservi superfanii CNN, dependenţii de ştiri şi fanii programelor non-ficţiune de calitate”

Reţeaua nu a dat detalii legat de programe, dar în comunicatul de luni a fost clarificat faptul că serviciul de streaming va beneficia de aportul vedetelor CNN, precum şi de seriale şi documentare din catalogul reţelei, inclusiv sezoane „Anthony Bourdain: Parts Unknown” şi „Stanley Tucci: Searching for Italy”.

Andrew Morse, chief digital officer al CNN Worldwide, a subliniat că aceasta va fi cea mai importantă lansare a CNN (Cable News Network) de când Ted Turner a lansat reţeaua în iunie 1980.

Morse a mai dezvăluit că CNN urmează să angajeze 450 de persoane în următoarele 6 - 9 luni pentru CNN Plus.

El a spus că nu va exista o abordare politică a conţinutului platformei CNN Plus. „Nu va fi ideologică. Nu suntem în zona asta. Nu suntem o reţea de opinie, suntem o reţea de ştiri”.

Lansarea din 2022 va fi limitată la nivelul Statelor Unite, iar CNN are în vedere extinderea.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.