Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) le recomandă radiodifuzorilor să sprijine campaniile de interes ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă - „F.O.C. - Flăcările Omoară Copii”, „Risc - Renunţă Improvizaţiile Sunt Catastrofale” şi „Nu tremur la Cutremur”, prin difuzarea spoturilor aferente acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Venim cu rugămintea să ne eliberaţi o recomandare pentru toate cele trei campanii naţionale pe care noi le-am desfăşurat în ultimii ani, cu includerea campaniei «F.O.C. - Flăcările Omoară Copii»”, a spus la CNA purtătorul de cuvânt Cătălin Chirca.

„Eficienţa noastră se traduce prin reducerea numărului de victime (...) Dacă luăm pe perioade similare, putem spune că pe anumite zone a scăzut numărul de incendii şi numărul de victime. Campaniile nu vizează doar partea de audiovizual, avem foarte multe acţiuni în mijlocul comunităţii”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Pentru această recomandare au votat în unanimitate membrii CNA prezenţi la şedinţă - Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Orsolya Eva Borsos şi Florin Gabrea.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.