Cineastul Damien Chazelle, premiat cu Oscar pentru „La La Land”, va scrie şi regiza un serial pentru Apple, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cineastul, care a încheiat deja un acord cu Netflix pentru realizarea unui serial muzical, „The Eddy”, va lucra acum cu Apple pentru „o dramă inovativă”.

Chazelle va scrie şi regiza fiecare episod. Pentru serialul Apple, el va colabora cu producătorii executivi Jordan Horowitz şi Fred Berger, care au făcut parte din echipa musicalului „La La Land”.

Damien Chazelle, născut pe 19 ianuarie 1985, în Providence (Rhode Island, SUA), a devenit în luna februarie a anului 2017 cel mai tânăr câştigător al premiului Oscar la categoria „cel mai bun regizor”, pentru musicalul „La La Land”. El a devenit cunoscut la nivel mondial după ce a scris şi regizat lungmetrajul „Whiplash” (2014), cu Miles Teller în rol principal, film pentru care J.K. Simmons a primit Oscarul pentru „cel mai bun actor în rol secundar”.

Pentru „La La Land” el a primit şi două Globuri de Aur - scenariu şi regie -, un premiu BAFTA şi trofeul Sindicatului regizorilor americani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.