Cineastul american Damien Chazelle, regizorul filmului ”La La Land”, care i-a adus un premiu Oscar, a încheiat un acord cu Netflix pentru serialul de televiziune muzical la care lucrează, ”The Eddy”, a cărui acţiune va fi plasată în Paris, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix a anunţat parteneriarul, vineri, serialul ”The Eddy”, care va avea opt episoade, urmând să fie filmat în Franţa, cu dialog în trei limbi – franceză, engleză şi arabă.

”The Eddy” va avea în centrul său un club de noapte, patronul său, trupa muzicală a localului şi haosul oraşului în care se află.

”Întotdeauna mi-am dorit să filmez în Paris”, a spus Damien Chazelle, al cărui tată este francez.

Distribuţia serialului nu a fost anunţată încă. Muzica va fi semnată de Glen Ballard, câştigător al şase premii Grammy, care a lucrat cu Michael Jackson pentru albumul ”Bad” şi cu Alanis Morissette, pentru ”Jagged Little Pill”.

Acest proiect continuă planul platformei Netflix de a investi în conţinut original. Ted Sarandos, directorul de conţinut la Netflix, a declarat pentru Variety, în august, că platforma va cheltui 7 miliarde de dolari anul viitor pentru filme şi producţii de televiziune.

Damien Chazelle, în vârstă de 32 de ani, care a devenit în luna februarie cel mai tânăr câştigător al premiului Oscar pentru cel mai bun regizor cu musicalul ”La La Land”,  va regiza două episoade ale serialului şi va fi producător executiv pentru celelalte şase.

Printre celelalte proiecte aflate pe agenda lui de lucru se află şi un film biografic dedicat astronautului Neil Armstrong, ”First Man”, în care rolul principal urmează să fie interpretat de Ryan Gosling. Filmul va avea premiera cinematografică pe 12 octombrie 2018 în Statele Unite ale Americii, potrivit imdb.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.