Chuck Norris, David Hasselhoff şi Aerosmith sunt protagonişti ai seriei de emisiuni auto „Garajul Legendelor”, care va fi difuzată de History din 3 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seria debutează cu episodul „Chuch Norris vs vehicule militare”, care va fi transmis în premieră şi exclusivitate, duminică, de la ora 21:00. În acest episod, vedeta filmelor de acţiune prezintă unele dintre cele mai puternice şi inovatoare vehicule care îi ajută pe militari în misiunile lor, el însuşi fiind un veteran al Forţelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii. Pe parcursul episodului, analizează o varietate de maşini militare de  mare tonaj.

„Garajul Legendelor” va continua cu episodul „Maşini Legendare cu David Hasselhoff”, care va fi difuzat în premieră pe 11 noiembrie, de la ora 21:00. Va fi prezentată o întrecere a maşinilor din anii '80 care au făcut istorie în lumea cinematografică alături de stăpânii lor. Vedeta serialului „Cavalerul Nopţii” se va reîntâlni cu faimoasa KITT, maşina sa inteligentă din serial, un model sport de Pontiac Trans-AM. Alături de KITT, Hasselhoff porneşte într-o cursă împotriva lui Erik Estrada, care conduce motocicleta din serialul „CHIPs: Poliţişti de belea” şi cu Dirk Benedict care concurează la bordul emblematicii dube GMC din serialul „Echipa de Şoc”.

Pe lângă aceste episoade, în luna noiembrie, cele mai interesante modele de maşini din istoria automobilismului vor putea fi admirate prin intermediul episoadelor „Aerosmith pe urmele antichităţilor”, „Misteriosul Corvette”, „Cele mai bune maşini de poliţie”, „Colecţia de la Count’s Kustoms” şi „Restaurări: ediţia camioane”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.