Christoph Tannert, directorul reputatului centru cultural internaţional Künstlerhaus Bethanien din Berlin, este invitatul lui Călin Stegerean la o nouă ediţie a evenimentului „întâlnire la muzeu”, marţi, 27 iunie, de la ora 18.00, la Sala Bizantină a Muzeului Naţional de Artă al României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu Christoph Tannert va vorbi despre proiectele instituţiei pe care o conduce, atât cele legate de programele generoase de rezidenţă artistică pe care le oferă cât şi despre expoziţiile excepţionale pe care le organizează. Dintre cele organizate în calitate de curator, Tannert va prezenta în detaliu expoziţia de pictură cu titlul „Dissonance”, prezentată la Berlin în anul 2022, care a cuprins lucrările a 40 de artişti, semnificative pentru pictura actuală din Germania.

Conform formatului acestui program, la final, publicul poate interveni cu propriile întrebări sau puncte de vedere.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Goethe Institut Bucureşti şi se va desfăşura în limba engleză.

„Întâlnirea la muzeu cu Cristoph Tannert reprezintă o oportunitate extraordinară de a întâlni un profesionist desăvârşit şi un excelent cunoscător al scenei de artă contemporană internaţionale. O întâlnire esenţială atât pentru mediile culturale cât şi pentru publicul pasionat”, afirmă Călin Stegerean, directorul general al Muzeului Naţional de Artă al României.

Intrarea este gratuită, cu înscriere în prealabil: https://forms.office.com/e/5w0YpfDHAA.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.