Chester Bennington, solistul formaţiei Linkin Park, care s-a sinucis în iulie, a filmat un episod în noul sezon al celebrului show "Carpool Karaoke", însă prezentatorul James Corden a declarat că familia cântăreţului va decide dacă acesta va fi difuzat, anunţă nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de dispariţia sa luna trecută, solistul Linkin Park a filmat un episod din sezonul "Carpool Karaoke", sezon care a fost lansat marţi cu Will Smith. 

"Vom aborda problema într-o manieră dorită de familie sau de oamenii implicaţi în acest episod, în orcie caz în felul în care vor dori ei",a  declarat Corden pentru Associated Press. "Nu cred că există un alt mod de a trata această problemă. Este o tragedie". 

Talida Bennington, văduva lui Chester, a mulţumit pe Twitter reprezentanţilor televiziunii. 

Bennington a fost găsit spânzurat, pe 20 iulie, la locuinţa sa din Los Angeles, în ziua în care prietenul său Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani.

Chester Bennington s-a alăturat formaţiei Linkin Park în 1999. Albumul de debut ”Hybrid Theory” (2000) a fost încununat de succes, primind discuri de platină în numeroase ţări. El a fost urmat de ”Meteora” (2003), însă odată cu ”Minutes to Midnight” (2007) popularitatea formaţiei a scăzut. Cel mai recent material de studio al trupei, ”One More Light”, a fost lansat în 2017, iar formaţia urma să înceapă luna aceasta un turneu în SUA. În 2012, Linkin Park a concertat şi la Bucureşti, în turneul de promovare a albumului ”A Thousand Suns” (2010). Cele şapte discuri ale formaţiei au fost vândute în peste 70 de milioane de copii în întreaga lume. Formaţia a fost recompensată cu două premii Grammy.

”Carpool Karaoke” este un segment al emisiunii ”The Late Late Show with James Corden”, difuzate de CBS, în care James Corden se plimbă cu maşina alături de câte o vedetă şi cântă piese cunoscute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.