Cel mai nou sezon al serialului „Camera de gardă” („Chicago Med”), difuzat de DIVA, ajunge la final pe 20 iunie. Seria a opta a avut 18 episoade, s-a terminat recent în SUA şi a fost una intensă pentru medicii din echipa de la Gaffney.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noile episoade, medicii au parte de cazuri dificile şi variate, cauzate de accidente auto şi de metrou sau de boli ca schizofrenia. Pe plan personal, doctorul Ethan Choi (Brian Tee) şi asistenta April (Yaya DaCosta) se căsătoresc, iar apoi îşi dau demisia, pentru a-şi înfiinţa propriul cabinet medical. Astfel, Tee a părăsit şi el serialul, la fel ca DaCosta. Iar Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) se luptă din răsputeri să îl împiedice pe Jack Dayton (Sasha Roiz) să transforme spitalul într-unul privat.

„Camera de gardă” face parte din franciza centrată pe diferitele servicii publice din oraşul Chicago, creată de Dick Wolf (celebru pentru „Lege şi ordine”), alături de „Pompierii din Chicago” (2012-prezent), „Chicago P.D.” (2014-prezent) şi „Chicago Justice” (2017).

Serialul va continua cu sezonul 9, în SUA, în perioada 2023-2024, alături de „Pompierii din Chicago”, „Chicago P.D.”. Toate cele trei producţii marca Dick Wolf au avut peste 50 de milioane de telespectatori în sezonul 2022-2023, în State.

Poveştile TV cu doctori au o istorie lungă şi solidă. Serialele medicale au apărut în 1951 în SUA, odată cu lansarea „City Hospital”, care se baza pe reţeta devenită (între timp) clasică: poveşti episodice despre vieţile personale şi profesionale ale unor doctori. Astăzi, genul include titluri longevive, îndrăgite de fani şi de critici, care au strâns Premii Emmy, BAFTA şi Globuri de Aur, ca: „M.A.S.H.” (1972-1983), „Spitalul de urgenţă” (1994-2009), „Dr. House” (2004-2012), „Anatomia lui Grey” (2005-prezent) şi „Camera de gardă” (2015-prezent).

„Camera de gardă”, în care apar medicii Will Halstead (Nick Gehlfuss), Daniel Charles (Oliver Platt) şi Ethan Choi (Brian Tee), este difuzat în fiecare marţi, de la ora 21.00, la DIVA. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.