„The Ballad of Songbirds and Snakes”, cel mai nou roman din seria „Hunger Games” scrisă de Suzanne Collins, va fi lansat pe 19 mai, iar compania de producţie Lionsgate a anunţat că Francis Lawrence va regiza filmul bazat pe acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea cărţii are loc în universul „Jocurile foamei/ Hunger Games”, când personajul Coriolanus Snow are vârsta de 18 ani, cu mult timp înainte de a deveni conducătorul Panem.

Scenariul este adaptat de Michael Arndt, premiat cu Oscar pentru „Little Miss Sunshine”, iar distribuţia nu a fost încă stabilită.

Nina Jacobson, care a mai lucrat cu Lionsgate pentru adaptări ale romanelor lui Collins - „The Hunger Games”, „Catching Fire” şi „Mockingjay”, ce au generat venituri de aproximativ 3 miliarde de dolari - va fi producător.

Joe Drake, preşedinte al Lionsgate Motion Picture Group, a declarat: „Noua carte a lui Suzanne a meritat aşteptarea. Oferă tot ceea ce fanii puteau spera şi aştepta de la «The Hunger Games», dar ajunge şi pe tărâmuri noi şi introduce o întreagă paletă de personaje”.

Franciza „Hunger Games” a debutat în 2012, cu Jennifer Lawrence în rol principal. În cele patru filme realizate până acum au mai jucat Liam Hemsworth, Woody Harrelson şi Elizabeth Banks.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.