Cel mai controversat concurent al emisiunii ”Supravieţuitorul”, Lucian, a fost desemnat câştigătorul premiului de 100.000 de euro şi al titlului de ”unicul supravieţuitor”, în cadrul finalei show-ului, marţi seară, care a fost difuzată în direct, de la ora 20.30, de postul de televiziune Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucian a petrecut 44 de zile în Filipine, a fost primul eliminat şi trimis pe Insula exilului, dar a rezistat şi a fost primul care a intrat în marea finală, potrivit Pro TV.

”Mă voi conforma situaţiei cu calm, voi căuta să-mi asigur existenţa”, a spus câştigătorul la începutul competiţiei.

Lucian este barman, a practicat box timp de trei ani, înot timp de şapte ani şi baschet, timp de trei ani.

“Mă simt excepţional, de fapt e un cuvânt mic. Mă simt aşa cum mi-am dorit să mă simt de la început: câştigător!”, a spus Lucian după ce a aflat că el este câştigătorul ”Supravieţuitorul”.

În finala show-ului ”Supravieţuitorul”, Lucian, Otniela şi Iulian, finaliştii desemnaţi în Filipine, au fost puşi faţă în faţă cu juraţii pe care i-au eliminat chiar ei din show: Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei şi Robert. Alături de ei au fost şi concurenţii eliminaţi înainte de unificarea triburilor.  

Lucian a primit patru voturi, de la Adina, Andreea, Mircea A. şi Raisa, Iulian a fost votat de Mircea S. şi Robert, iar Otniela a primit numai un vot, de la Andrei. Urna sigilată în care se aflau voturile juraţilor a fost adusă în platou de prezentatorul emisiunii, Dragoş Bucurenci.

Diana a fost votată de public, timp de o săptămână, ”cel mai simpatic supravieţuitor”.

“Acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine! Sunt foarte fericită şi a fost o adevărată surpriză! Le mulţumesc tuturor pentru sustinere şi apreciere”, a spus Diana.

Emisiunea ”Supravieţuitorul” are la bază formatul ”Survivor”, care a lansat genul reality în lume. Emisiunea a avut 18 concurenţi, care au petrecut 44 de zile în Filipine. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.