Cel de-al treilea sezon al serialului „Obsesia Evei/ Killing Eve”, cu Sandra Oh şi Jodie Comer în rolurile principale, va debuta luni pe HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, „Obsesia Evei” le are în centru pe Villanelle (Jodie Comer), asasin plătit, şi pe Eve (Sandra Oh), femeia care o vânează.

Eve este agent MI6, a cărei muncă de birou nu-i împlineşte fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigaşă elegantă, talentată, cu un stil de viaţă extravagant.

Sandra Oh a fost recompensată pentru acest rol cu un Glob de Aur, trofee SAG şi Critics’ Choice, iar Jodie Comer, cu Emmy şi BAFTA. Din distribuţie mai fac parte Fiona Shaw, Kim Bodnia, Dame Harriet Walter, Danny Sapani, Gemma Whelan, Camille Cottin, Steve Pemberton, Raj Bajaj, Turlough Convery, Pedja Bjelac şi Evgenia Dodina.

Suzanne Heathcote („Fear the Walking Dead”) este scenarista principală a serialului şi producătoare executivă.

„Killing Eve” este produs de Sid Gentle Films Ltd. pentru BBC America şi este distribuit de Endeavor Content.

Primul episod din al treilea sezon va avea premiera pe 13 aprilie, pe platforma HBO GO, iar apoi câte un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.