Cel de-al doilea sezon al serialului „Dovezile pierdute”, care prezintă imagini din cel de-Al Doilea Război Mondial, va avea premiera pe 3 aprilie, de la ora 22.00, la televiziunea History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest serial sunt povestite momentele cheie din teatrele de război din Europa şi zona Pacificului. Cu ajutorul a numeroase fotografii şi filme făcute în timpul războiului şi dezvăluite acum în premieră, spectatorii pot pătrunde în mijlocul evenimentelor din cel de-Al Doilea Război Mondial, informează History.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima generaţie, cu o arhivă cuprinzătoare şi cu interviuri cu oameni de pe front, din ambele tabere, serialul „Dovezile pierdute” oferă o nouă viziune asupra războiului. Pentru prima dată sunt oferite publicului imagini cu o rezoluţie înaltă care îi permit să urmărească bătăliile pas cu pas, exact aşa cum s-au desfăşurat în realitate. Poveşti individuale despre curaj şi eroism pot fi acum plasate exact în locurile şi momentele în care s-au întâmplat.

În primul episod al acestui nou sezon, „Bătălia/ Lupta de la Berlin”, fotografii aeriene făcute în timpul luptelor şi care nu au mai fost văzute de peste 60 de ani sunt folosite pentru e reconstrui oraşul mult iubit al lui Hitler.

History, principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom şi UPC.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.