Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Pe bune?!”, prezentată de Andi Moisescu, va fi difuzat începând din 12 februarie, în fiecare luni şi miercuri, de la ora 22.30, de televiziunea Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Invitaţi precum Smiley, Pavel Bartoş, Andra, Mihai Bobonete şi Adrian Văncică vor veni în acest sezon în platoul emisiunii, unde li se vor alătura căpitanilor de echipă Costi Diţă şi Cosmin Natanticu, informează Pro TV.

„Anul acesta mi-am dezvoltat propria echipă de cercetători, ca să înţelegem mai bine pe ce lume trăim. Din ea fac parte, desigur, Costi Diţă şi Cosmin Natanticu. Împreună am realizat câteva studii ale căror rezultate le veţi afla începând din 12 februarie, lunea şi miercurea”, a declarat Andi Moisescu.

Emisiunea este bazată pe formatul „Who knew?”, pentru care Pro TV a cumpărat licenţa de producţie de la compania FremantleMedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.