Cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Vedeta populară”, realizată şi prezentată de Iuliana Tudor, va debuta duminică la TVR 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea va fi difuzată, începând cu 11 octombrie, în fiecare seară de duminică, de la ora 21.00.

„Un show muzical de o asemenea anvergură ca «Vedeta populară» e dificil de realizat fără spectatori. E greu pentru concurenţi să nu simtă susţinerea celor din sală, să nu se bucure de ropotele de aplauze de la finalul unui moment reuşit. A fost nevoie să ne adaptăm din toate punctele de vedere, pentru siguranţa celor din platou. Ne-am coordonat fluxul de producţie astfel încât telespectatorii TVR 1 să aibă parte de acelaşi nivel de calitate cu care i-am obişnuit. Am reuşit să păstrăm aceleaşi emoţii şi, mai ales, bucuria reîntâlnirii”, a transmis Iuliana Tudor.

Din numărul mare de interpreţi amatori care au venit la preselecţiile desfăşurate în primăvară în toată ţara, au fost aleşi cei mai buni 45 de concurenţi. În fiecare seară de duminică, timp de nouă săptămâni, vor concura câte cinci. Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală, apoi cinci finalişti vor lupta pentru titlul „Vedeta populară” şi marele premiu în valoare de 100.000 de lei.

Juriul este format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Universitatea din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.