Serialul „Oamenii Legii”, prima producţie locală AXN în România, oferă, după primele două săptămâni de la premieră, cazuri interesante, misiuni complexe în care cele patru echipe de poliţişti lucrează cu alte unităţi speciale ale Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni şi marţi, singurele zile în care se va difuza serialul săptămâna aceasta, vin cu episoade intrigante pentru telespectatorii AXN. Într-unul dintre cazurile de luni, 28 noiembrie, este implicată o echipa de la Poliţia Animalelor pentru a prezenta felul în care este tratat un caz de violenţă împotriva animalelor. Următoarele două cazuri de luni prezintă situaţii cu care echipele de poliţişti din cadrul Poliţiei Române se confruntă destul de des: un caz de scandal pe o terasă şi o şicanare în trafic între o maşină şi o trotinetă electrică. 

În episodul de marţi, un tânăr pasionat de grafitti îşi exersează talentul, la adăpostul nopţii, pe zidul exterior al unui bloc de reşedinţă. Poliţia intervine şi are loc o urmărire sfârşită cu o problemă de sănătate a infractorului, care a fost tratată cu mare atenţie. Al doilea caz este foarte emoţionant, acţiunea începe cu un apel la 112, o femeie care spune că soţul ei, care fusese concediat acum câteva săptămâni, s-a urcat pe bloc şi ameninţă că se sinucide. Poliţiştii se duc de urgenţă la faţa locului împreună cu o echipa de negociatori, ambulanţă, pentru a împiedica o tragedie. Astfel avem un episod spectaculos cu un caz gestionat cu multă precizie şi concentrare. Finalul episodului aduce o urmărire în trafic a unui şofer care circula cu mare viteză.

Serialul „Oamenii Legii” urmăreşte patru echipe din cadrul Poliţiei Române, care se confruntă cu cele mai interesante cazuri şi care intervin acolo unde legea şi ordinea par a fi încălcate.

Producţia este realizată la nivel local cu sprijinul Poliţiei Române şi al Corpului Naţional al Poliţiştilor, atât la nivel logistic, prin punerea la dispoziţia echipei de producţie a echipamentelor de supraveghere şi recuzită, cât şi la nivel de consultanţă privind scenariul fiecărui episod. 

„Oamenii Legii” se bazează pe formatul internaţional Karlsbridge, „Police in action”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.