Dansatori câştigători la concursuri internaţionale şi naţionale de anvergură şi invitaţi speciali vor participa la gala Dance Motion, duminică, de la ora 11:00, pe esplanada Operei Naţionale din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vor fi prezentate coregrafii din repertoriul propriu şi coregrafii extrase din programul Dance Motion - un workshop intensiv la care participă tineri artişti dansatori şi balerini de la şcoli de top din România.

Invitaţii speciali ai galei Dance Motion sunt: Maynard Miranda Fernandez (Cuba) - prim-solist al Teatrului de Balet Sibiu, Florin Budnaru -tenor al Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, şi Lucas Molina Perez  (Argentina) - coregraf şi dansator de flamenco.

Dance Motion este un program intensiv, susţinut de maeştrii de balet, profesori şi coregrafi, din domenii diverse - balet, dans modern şi contemporan, gimnastică, jazz, caracter, folclor, street dance - în perioada 6 - 12 septembrie, la Academia de Arte Dance Planet.

Înfiinţat în 2019 de Oana Ioniţă, programul Dance Motion a ajuns la a cincea ediţie şi se va încheia duminică, 12 septembrie, cu spectacolul de gală pe esplada Operei Naţionale Bucureşti, pregătit de cei 48 de tineri artişti şi cei 10 profesori-coregrafi coordonatori.

Biletele se pot achiziţiona de pe site-ul ONB şi de la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

Mai multe detalii despre programul Dance Motion sunt disponibile pe dancemotion.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.