Camera Deputaţilor şi Senatul vor avea, de principiu, plen reunit pe 21 aprilie pentru a vota rapoartea de activitate ale Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), care au fost respinse, săptămâna trecută, de comisiile pentru cultură reunite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupurile parlamentare au termen până pe 19 aprilie, ora 12.00, să depună candidaturile pentru posturile vacante din Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Într-o următoare şedinţă a Birourilor permanente reunite ale Parlamentului va fi stabilită ordinea de zi pentru plenul reunit. 

„Se ştie că respingerea raportului duce la pierderea poziţiei de preşedinte al CNA”, a afirmat luni la Parlament preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban. 

Birourile Naţionale ale USR şi PLUS au decis duminică să sprijine candidatura lui Liviu Popescu pentru postul de director interimar al SRR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.