Călătorii aeriene, regele Tutankhamon în culori şi poveşti cu şi despre cele mai periculoase vietăţi din lume vor fi prezentate în luna aprilie la posturile National Geographic şi Nat Geo Wild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La National Geographic, pe 6 aprilie, de la ora 21:00, va debuta sezonul al doilea din serialul „Europa văzută de sus”, ce poartă telespectatorii în călătorii spectaculoase prin cele mai remarcabile naţiuni şi dezvăluie tradiţiile, inovaţiile şi descoperirile care continuă să modeleze aceste naţiuni moderne şi astăzi. În fiecare miercuri, va fi difuzat câte un episod.

Din 8 aprilie, continuă seria „Dezastre în aer", care dezvăluie adevărul din spatele unor catastrofe aeriene legendare şi fiecare episod prezintă relatări ale martorilor oculari, reconstituiri captivante, imagini generate pe computer de ultimă generaţie şi interviuri cu investigatorii care au stabilit ce nu a funcţionat.

Seria cu zece părţi, „Războiul Drogurilor” va debuta pe 16 aprilie, de la 22:00, şi examinează războaiele împotriva drogurilor din America Latină, în căutarea unor explicaţii.

La un secol distanţă de la senzaţionala descoperire arheologică, mormântul lui Tutankhamon, un documentar prezintă scenele dramatice ale descoperirii sale şi comorile extraordinare, aşa cum se vedeau atunci, în culori. Totul se datorează celor mai recente tehnici de colorizare care utilizează cercetări istorice detaliate pentru a readuce la viaţă Egiptul exploratorului Howard Carter. „Regele Tutankamon în culori” va fi difuzat pe 18 aprilie, de la ora 21:00.

Cu ocazia Zilei Pamântului, pe 22 aprilie, la ora 22:00, va avea premiera documentarul „Perpetual Planet: Eroii Oceanelor” - salvarea oceanului este o luptă pe mai multe fronturi şi o comunitate puternică de oameni de ştiinţă demonstrează că orice este posibil, dacă există pasiune şi devotament.

La Nat Geo Wild, aprilie este „Luna Feroce”. Şase documentare dedicate celor mai periculoase şi letale vietăţi din lume, fie că trăiesc pe pământ, în apă sau în aer, vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 19:00 - „Răii Alaskăi: prădător în acţiune”, „Cea mai periculoasă meduză”, „10 animale mortale: atacuri neobişnuite”, „10 animale mortale: întâlniri periculoase”, „Muşcătură mortală”, „Leii: vânătoarea pentru supravieţuire”.

Sâmbăta, de la ora 19:00, va fi difuzat serialul „Familia de veterinari: De lucru în preerie”. Ben şi Erin şi cei doi fii ai lor, Chase (13 ani) şi Charlie (11 ani), trăiesc şi lucrează în Vestul Mijlociu, unde mijloacele de trai ale fermierilor se conectează la familiile din întreaga ţară. Viscolul de iarnă, tornadele de primăvară şi valurile de căldură din timpul verii reprezintă provocări pe care doar cei mai pasionaţi veterinari sunt calificaţi să le facă faţă. 

„Secrete de la zoo”, difuzat miercurea, de la ora 19:00, pătrunde în culisele grădinii zoologice Columbus, cu peste 2.000 de angajaţi, 10.000 de animale şi 6.000 de cazuri veterinare în fiecare an. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.