Cristian Vasile şi pagina sa de Facebook "Bucureşti Optimist" au reuşit să stârnească admiraţia celor care caută motive să se reîndrăgostească de oraşul lor, iar din 5 iulie, Curtea Veche Publishing pune la dispoziţia publicului imaginile artistului adunate într-un album. Până pe 4 iulie volumul poate fi rezervat în precomandă cu autograf pe site-ul editurii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Devenind un turist în propriul său oraş, Cristian Vasile dezvăluie, printr-o bună dozare a contrastelor, partea frumoasă a Bucureştiului - clădiri extraordinare, peisaje urbane, oaze de linişte, oameni plini de entuziasm.

Văzut de jos sau de la înălţime, fotografiat întotdeauna dintr-un unghi neaşteptat, Bucureştiul este un oraş care pulsează de viaţă, un univers plin de lumină şi de culoare, mereu altfel, mereu surprinzător - prin diferitele urme ale istoriei sale, prin amestecul de stiluri arhitecturale, prin nonconformismul artei sale urbane, prin intensitatea vieţii de zi cu zi, prin frumuseţea sa nocturnă.

“Bucureşti Optimist”, o colecţie de fotografie, străpunge cenuşiul cotidian, constituindu-se într-un ghid al oraşului.

Cartea “Bucureşti Optimist" de Cristian Vasile este disponibilă pentru precomandă la preţul de 39 lei în magazinul online Curtea Veche Publishing. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.